Ge ditt nästa evenemang liv med vårt fantastiska eventyta!

Letar du efter en rymlig, mångsidig och visuellt tilltalande plats för din nästa fest, konferens eller event? Då har du hittat hem! Vår fantastiska eventyta är tillgänglig för uthyrning och lovar att ge dig den perfekta bakgrunden för dina gäster.

Vår moderna golvyta med öppen planlösning har över 50 kvadratmeter yta, vilket gör det till den perfekta platsen för evenemang av alla storlekar. Oavsett om du planerar en intim sammankomst eller en storskalig konferens, kan vår lokal tillgodose dina behov.

Den neutrala inredningen och förstklassiga faciliteter gör det till en idealisk plats för en mängd olika evenemang, inklusive bröllop, affärsmöten och födelsedagsfester.

Lokalen har även öppen spis för familjära mysstunder samt biljardbord för er whiskeydrickande cigarrälskare (dock får cigarrerna rökas ute på balkongen!).

På vår plats är vi dedikerade till att göra ditt evenemang till en framgång. Vårt professionella team finns till hands för att hjälpa till med planering och genomförande av ditt evenemang, för att säkerställa att varje detalj tas om hand. Med gott om parkeringsplatser och bekväma transportmöjligheter har det aldrig varit enklare att ta sig till och från vår lokal.

Nöj dig inte med en tråkig, oinspirerande plats. Välj vår fantastiska golvyta för ditt nästa evenemang och gör det till en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster. Kontakta oss idag för att veta mer och boka en visning av vår lokal.

På festvåningen har vi en rymlig lokal som tar sommartillställningar till nästa nivå, där era gäster kan sitta och njuta av solnedgången. Vi har dessutom ett fullskaligt ljudsystem som ger dig möjlighet att spela musik, hålla föredrag eller tal, med tillhörande projektor och duk för presentationer och dylikt.

Vi kan också erbjuda er bar med personal samt matpaket.

Vänligen kontakta oss för mer information! Om du kan du även ringa oss på telefonnummer 0320-23 24 00 eller använda formuläret här på sidan.

Väl mött!

Boka event