Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

250 kg kärlek har blivit kult med hits som ”Naken” och ”Bonka bäver” och turnerat land och rike runt de senaste 25 åren. Den 19:e maj 2023, klockan 22:00 kommer de till S2 här i Kinna!

Bandet 250 kg kärlek grundades 1996 i Fryshusets lokaler söder om Stockholm av Anders Kedhammar, Johan Holst och Andreas Henriksson. Bandets unika texter och sound lockar en stor publik i alla möjliga åldrar och de har haft flera odödliga hits.

En av bandets största hits är ”Naken” som faktiskt firar 25-årsjubileum i år och har streamats miljoner gånger på Spotify. Låten kom till en sommardag när Anders Kedhammar cyklade förbi en nakenbadare i Årstaviken på väg till studion. Trots det kalla och inte helt klara vattnet gick det inte att ta miste på mannens glädje i detta naturliga tillstånd, och Anders cyklade vidare och nynnade på orden som skulle komma att bli inledningen till ”Naken”.

”Naken” blev en stor hit och skickade ut bandet på en turné som aldrig riktigt tog slut. Nästa stora hit kom ett par år senare då bandet hade turnerat tillsammans med Eddie Meduza. Deras gemensamma låt ”Bonka Bäver” blev en stor hit som sålde guld och låg 23 veckor på topplistan.

I slutet av 2022 släppte bandet låtarna ”Lördag hela veckan” och ”Äntligen helg” som är skrivna och producerade tillsammans med Niclas Kings.

Den 19:e maj 2023, klockan 22:00 kliver 250 kg kärlek upp på S2s scen här i Kinna, missa inte det!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig
Använd den här rabattkoden för att få 10% rabatt på din första beställning!! Kod: 1STTIME
Till toppen