Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Kom och upplev en kväll fylld med spännande rytmer och pulserande musik på vår afrikanska afton på S2! Lördagen den 3:e juni kommer att vara en kväll full av energi, dans och glädje med DJ trion DJ Chris, DJ Sam & DJ Johnny som kommer att leverera en imponerande samling av afro-inspirerad musik i genrerna afrobeats, R&B, oldschool, ampiano och dancehall.

Med deras expertis inom musik och en passion för att få folket att dansa, kommer DJ Chris, DJ Sam & DJ Johnny att skapa en atmosfär som får dina fötter att röra sig till takten av musiken. Deras skickliga blandning av olika genrer kommer att föra samman människor från olika bakgrunder och skapa en festlig stämning som inte går att glömma.

Så tag med dig dina vänner och kom och upplev en otrolig kväll fylld med kultur och dans. Du kommer att lämna vår afrikanska afton med minnen för livet!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig
Använd den här rabattkoden för att få 10% rabatt på din första beställning!! Kod: 1STTIME
Till toppen