Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Lördagen den 27:e maj kommer den svensk-uruguayanske gitarristen och låtskrivaren Sebastián Caldas Zeballos till S2! Han är känd för att söka nya uttryckssätt. 2020 återvände han till progressiv rock, en genre som har legat i dvala sedan ungdomen till förmån för hans andra passion, klassisk gitarr.

2022 beviljades Sebastián Caldas av Borås Kulturstöd för inspelning av en dubbel-LP med egna kompositioner i klassisk gitarrstil och med progressivt rock- och metalmaterial. De tre singlarna Me, Naia och Purple December har tagits emot väl av olika musikplattformar, vilket uppmärksammats av U-NXT, en del av Universal Group, som signerade artisten för singeln Me.

Senare signerades Sebastián Caldas prog metal/rock-projekt till Wormholedeath för släppet av hans album MeWe som nu också finns tillgängligt i CD-format.

Musikern och Wormholdeath bestämde sig för att släppa det klassiska CD-albumet för sig eftersom Sebastián också har ett avtal med skivbolaget Naxos som är mer fokuserat på den klassiska repertoaren och skulle vara mer lämpat för en release. Det albumet är planerat att släppas i slutet av 2023.

Banduppställningen idag är:
Sebastián Caldas – Gitarr, Sång
Jens Gullbrandsson Ahlsén – Gitarr
Casey Hudgekinson- Trummor
Thomas Florentin – Bas

Lyssna på hans senaste album på Spotify här.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig
Använd den här rabattkoden för att få 10% rabatt på din första beställning!! Kod: 1STTIME
Till toppen