Kommande Event

Visa menyn
Kommande Event2021-08-12T23:00:55+02:00

Se vad vi erbjuder för events framöver!

Sebastián Caldas 26/11

Han började spela klassisk gitarr i Malmö vid nio års ålder och visste tidigt att han hade hittat det som han skulle ägna sitt liv åt. Han började sin formella utbildning i området i Spanien där han studerade med maestro Marco Socías på Musikene, vid Baskiska högskolan. Under sin tid där belönades han med ett högre musikdiplom med klassisk gitarr som huvudinstrument samt ett pris i Azpiazus internationella gitarrtävling i duettmodaliteten i San Sebastián, Spanien.

Nu kommer han till S2 den 26 november, och går på scen kl 22. Priset är 100kr.

Välkommen!

Country Circus 8/10

Från Hallstahammar kommer dessa sköna grabbar och spelar sin musik för oss så boka in 8/10!
Boka bord och biljetter på stationsgatan2.se eller ring 0320-232400

På scen 20:00 | 100kr inträde plus 20 kronor i garderobsavgift som betalas i dörren.

Jamie Meyer 29/10

Jamie Meyer har många års erfarenhet som heltidsmusiker och artist. Han har flertalet släppta studio album och har kunnat ses i bl.a Så Ska Det Låta, Bingolotto, Nyhetsmorgon. Jamie har jobbat med de flesta i Sveriges musikliv samt internationella stjärnor så som Bryan Adams, Westlife & Lady A.

Musiken kan beskrivas som pop/rock/country och han bjuder sin publik på en lång musikresa ända från Hisingen Göteborg till Nashville, TN.

Just i Nashville har han på Bluebird Café haft ett flertal egna konserter samt medverkat i NBC Today in Nashville. En väg av snåriga stigar och upplyst av personliga triumfer, spännande möten och ombäddad av en stor och berättande röst.

Han har blivit tilldelad en rad internationella utmärkelser och nomineringar vid bl.a Los Angeles Music Awards & Hollywood in Media Awards, samt i Sverige vid Rockbjörnen och NRJ Music Awards.

Använd den här rabattkoden för att få 10% rabatt på din första beställning!! Kod: 1STTIME
Till toppen